látogató
számláló
Szállítási és Fizetési információk | Reductil Eladó

Megrendelés feldolgozás

Reductil szállítási és fizetési információk

A beérkezett megrendeléseket Magyarország egyik legjobban képzett és legrugalmasabb csomagfeladó cégéhez közvetítjük, akik feldolgozzák és megírják a szükséges postai formanyomtatványokat. A csomagolás után még aznap teljesítésre kerülnek a megrendelések.

A weboldalunkon déli 12 óráig leadott rendelések esetén még aznap feldolgozásra és kiküldésre kerülnek. A 12 óra után leadott megrendelések kapacitástól függően még aznap, vagy másnap kerülnek feladásra.

A hiányos adatokkal rendelkező megrendelések esetében kollégánk válaszol Önnek, hogy mi a rendelése teljesítésének a problémája. Ha Ön nem valós e-mail címet ad meg, vagy rosszul írja be a megrendelénél az adatai felvételekor, akkor nem tudunk Önnek válaszolni, így megrendelése törlésre kerül!

Szállítás

A feldolgozás után a terméket gondosan becsomagolva a magyar postával küldjük el Önnek minden esetben a kért termékeket a rendelésében megadott címre.

A szállítási költség a magyar posta jelen díjszabályzata szerint kerül megállapításra. A postaköltség függ a csomag súlyától, és az utánvételi összeg nagyságától. A postai feladás során a szállítás nem csomagként, hanem ajánlott utánvételes levélként kerül feladásra, mivel ennek költsége kevesebb, mint a csomag esetében.

Lehetőség van postán maradó küldeményekre is, de ezt már tapasztaltabb embereknek ajánljuk, mivel az átvétele sokkal körülményesebb.

Fizetés

Reductil megrendelésének kifizetése postai utánvétellel fog történni, amely azt jelenti, hogy:

-A rendelésének súlya- és összege szerint mi kiszámítjuk Önnek a szállítási költséget és ezt a termék árához automatikusan hozzáírjuk. Ez alkotja ténylegesen az utánvételi összeget. Ezen szállítási posta-és utánvételes költség 20 000Ft-os összeghatárig általában 1500Ft, 30 000Ft-ig 1900Ft, 40 000 Ft-ig 2100Ft.

-Az utánvételi összeg akkor kerül kifizetésre, ha a postás Önnek átadta a diszkréten becsomagolt levelet. Ha nincs az adott időpontban senki, amikor jön a postás, akkor vagy másnap is kikézbesíti, vagy otthagy a postaládájában egy értesítőt. ezzel az értesítővel be tud menni a postahivatalba és kiadják Önnek a megrendelését az utánvételi összeg megfizetésekor.

-Ha kifizette a megrendelt terméket, akkor a pénz visszajön hozzánk a postán keresztül.

 Csomag külleme

A megrendelését a legdiszkrétebb körülményeknek megfelelően teljesítjük.

A kiküldött terméket gondosan becsomagolva egy légbuborékos párnázott levélbe kerül, amely gyakorlatban átláthatatlan, kitapinthatatlan, és tartalmára nem utal semmi.

Kérésre ráírunk bármit, amelyet a megrendelőlapon kellene cégünknek jeleznie.

A párnázott légbuborékos csomagolás teljesen diszkrét, a benne lévő tartalom nem sérül meg benne, és ára jóval kedvezőbb, mint a csomag esetében.